Följ oss på vimeo Följ oss på facebook
Start     om 29 media     film & dokumentärer     böcker & tidskrifter     foto & grafisk design     download    
29 media

foto & grafisk design

29 media utför fotouppdrag och grafisk utformning av trycksaker, logotyper, hemsidor m m. Publikationer och grafiskt material formges snabbt och omsorgsfullt i lyhörd respekt för beställarens behov. Textproduktion erbjuds genom vårt goda nätverk av kunniga skribenter, journalister och översättare. Vi skapar originalmaterial eller hjälper er förnya befintligt material. Allt anpassat till aktuella digitala tekniker och tryckmetoder.

 

 

Ett litet urval:

Charlotte von Poehl

Charlotte von Poehls katalog till
Ystads konstmuseum!

Tid och repetition, mönster och system är ord som kan beskriva Charlotte von Poehls konst. 29 medias Peggy Eklöf har utformat katalogen till hennes nya utställning på Ystads konstmuseum.

Katalogen ger rikliga prov på Charlotte von Poehls måleri, liksom en insiktsfull essä av kritikern och konsthistorikern Vivian Sky Rehberg samt en dialog mellan konstnären och galleristen Andrew Renton, professor i curating på Goldsmiths College, London.

Utställningen pågår 8 mars – 11 maj 2014.

Läs mer om utställningen  >>>

Läs mer om konstnären  >>>


Ystads konstmuseum

Katalog till Ystads konstmuseum
 

Utställningskatalog med presentation av konstnären Edna Hinnerson. 29 medias Peggy Eklöf har utformat katalogen med Lucas Gölens fotografier, på uppdrag av Ystads konstmuseum.

Edna Hinnerson ställer ut i museet på plan 2: En retrospektiv utställning. Lek och allvar under åtta decennier.

Pågår 28 september-1 december 2013.

 

 

Läs mer om utställningen här >>>


Omslagsbild till en nyutkommen bok

I boken Äldres boende kan man läsa om äldres boendeförhållanden utifrån ett samhälls- och individperspektiv. I boken behandlas fysiska och sociala aspekter på boendet, äldres bostadsmarknad och boendepreferenser.

Studentlitteratur, som gett ut boken, valde en  av Peggy Eklöfs bilder till omslaget. Bilden är tagen på Vigs Ängar, ett äldreboende i Köpingebro.

Läs även boken om Vigs Ängar, Gammal och fri, av Lillemor Husberg, formgiven av 29 media med bilder av Peggy Eklöf. 

Köp den här >>>

Om du vill köpa boken Äldres boende >>>


Ystad-Österlenregionen/Ystad konstmuseum

Informationsblad på svenska och engelska utfört 2013 på uppdrag av Ystads konstmuseum. 29 media har skapat layout, val av papper samt den grafiska utformningen.

Besök hemsidan: www.ystadskonstmuseum.se


Handgjorda notebooks

Handgjorda anteckningsböcker (notebooks) i antingen hårdpärm med tryckt papper eller omslag med tyger. Tygerna är handplockade i Thailand, Bali, Indien och Madagaskar.
Varje bok är unik. Finns att köpa i 29 medias webshop >>>

 

Dessa notebooks finns nu både på Tomelilla Kulturhus och i affären på Ystad konstmuseum. 

 

Handgjorda lådor med vykort 

Peggy Eklöf har gjort lådor och askar. En låda består av ett lock som sitter fast i lådan medan en ask består av två separata delar.

Dessa lådor och askar fylls med härliga vykort från resor i hela världen. Du kan använda egna bilder eller Peggy Eklöfs - från Bali, Paris eller Österlen, vårt arkiv är omfattande. Vykorten är tryckta hos Digital Design Österlen i Ystad. I exemplaren på bilden har vi använt kartong, matt, 300 gram. 

Detta blir en elegant, men inte prålig presentförpackning. En riktig världskaramell!

Om du vill beställa så hör av dig. Utföranden utifrån kundens önskemål - varmt välkommen. 


Handgjord mapp/pärm för dina finaste bilder

 

Peggy Eklöf har gjort mappar och bekläder dessa sedan med klot och handkolorerat papper.

Senare i vår kommer du att kunna se fotografier tryckt på speciellt japanskt papper från Digital Design Österlen i Ystad.

Mappen kommer att säljas med 10 st fotografier, motiv från Ystad-Österlen.

Om du vill veta mer, hör av dig. Utföranden utifrån kundens önskemål - varmt välkommen. 


Felicia Konrad

Felicia Konrad - Cosmic Wash Over

 

Peggy Eklöf har framställt artwork till Felicia Konrads nya skiva Cosmic Wash Over. Foto, konvolut, booklet samt plansch utformas av Peggy Eklöf. Konstnärligt medverkande och musiker på skivan är Caroline LeanderDavid Carlsson, Peter Tegnér, Robin Knutsson och Mats Persson.

Två musikvideos har producerats av 29 media, In the Days of Foamsom är inspelad i Gula Studion i Malmö och innehåller undervattensvideon Mayte's Magic Circus av Zena Holloway

Den andra musikvideon är Falling Right Through som är inspelad vid brofästet i Malmö och innehåller video från dansföreställningen Rooms av Memory Wax.

 

Mer information om Felicia Konrad och hennes nya album


Ystad konstmuseum

Ystad-Österlenregionen/Ystad konstmuseum

Programbok utförd 2010 på uppdrag av Ystad konstmuseum. Ett projekt som pågår under hösten 2010 där ett flertal konstnärer inom bild-, litteratur-, musik- och dansområdet deltar i projektet Gråzoner. Projektet är ett samarbete mellan flera aktörer: Ystads konstmuseum, Tomelilla Konsthall, Tjörnedala Konsthall, Bokförlaget Rámus, Kulturhuset Inkonst och Kivik Art Center. 29 media har skapat layout och val om papper och den grafiska utformningen.

Besök hemsidan: www.ystadkonstmuseum.se


Loup Film

Omslag till videoproduktion

Informationsfilm: Om Lokaliserad Prostatacancer (del 1+2)

Uppdrag på beställning av Astellas och Skånes Universitetssjukhus i Malmö. En samproduktion med Loup film i Malmö. 29 media har skapat text, bild och layout.

Läs mer om filmen: www.astellas.se

 

Tomelilla Kommun

Ystad-Österlenregionen/Tomelilla Kommun

Fotouppdrag 2009/10 på beställning av Tomelilla kommun. 29 media skapar och levererar ett bildarkiv som skildrar årstider, platser och aktiviteter i Tomelilla kommun. Fotografierna används i marknadsföring av turism, kultur och näringsliv i Tomelilla kommun

 

Besök hemsidan: www.tomelilla.se


Österlen

Ystad-Österlenregionen/Ystad Kommun

Turist- och informationsfoldrar utförda 2009 på uppdrag av Ystad-Österlenregionen och Ystad kommun. 29 media har skapat text, bilder och layout till en trespråkig folder om Ale Stenar, liksom bild och grafisk formgivning av kalendarier och informationsfoldrar om trädgårdsturism, kultur- och barnaktiviteter i Ystad-Österlenregionen

Besök hemsidan: www.ystad.se


Ystad-Österlenregionen/Tomelilla Kommun

Katalog med presentation av konstnärer och ljusinstallationer i Tomelilla konsthalls utomhusutställning Ljus x 3, november 2007. Utformning av text, fotografi och grafisk design. 4-färgstryck med självlysande omslag.

Besök hemsidan: www.tomelilla.se


Vigs Ängar

Vigs Ängar/Lillemor Husberg

Fotografi, textbearbetning, redigering och grafisk formgivning av arkitekten Lillemor Husbergs bok "Gammal och fri", om äldreboendet Vigs Ängar i Ystad kommun. Publicerad våren 2007.

Besök hemsidan: www.vigsangar.se


© 29 media